Nieuws

 • Nieuwe Website!

  Vanaf heden hebben wij een nieuwe website. Neem gerust een kijkje, en laat on...

  Lees meer
Meer nieuws

Fitness Voor Vrouwen

Ervaar de effectieve training speciaal ontwikkeld voor vrouwen van elke leeftijd. Met maar 30 minuten fitness training bereik je jouw individuele doel. De gezondheidsbevorderende training is geheel afgestemd op de behoeften van vrouwen. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

De afwisseling tussen cardio- en krachttraining en de eenvoudige aanpassingen van uw voedingspatroon, zorgen voor een fitter en slanker lichaam. Met onze individuele begeleiding en de periodieke vastgelegde evaluatiegesprekken, ondersteunen wij je optimaal bij Mrs.Sporty, zodat jij jouw fitness doelen behaald.

Jouw doel is DE drijfveer!

Fitness Noordwijk Mrs Sporty

Maak gratis kennis met fitness bij Mrs.Sporty in Waregem

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

Kom langs bij Mrs.Spory in Waregem voor fitness en persoonlijke begeleiding bij het sporten. Bij Mrs.Sporty ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met de Gratis Proefweek.

 

Nieuws

 • Nieuwe Website!

  Vanaf heden hebben wij een nieuwe website. Neem gerust een kijkje, en laat on...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Mrs.Sporty Waregem
Pand 257
8790 Waregem

0468 - 432039

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.