Nieuws

 • Nieuwe Website!

  Vanaf heden hebben wij een nieuwe website. Neem gerust een kijkje, en laat on...

  Lees meer
Meer nieuws

Ervaar Mrs.Sporty nu met de Gratis Proefweek Fitness

Sportschool Mrs.Sporty in Waregem helpt jou om jouw fitness doelen te behalen. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness, zodat je zelf ervaart dat fitness bij Mrs.Sporty bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Mrs.Sporty ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Arletta (36 jr): "Ook ik had moeite om eindelijk te beginnen, maar dankzij de deskundige ervaring van Mrs.Sporty voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke begeleiding heb ik eindelijk mijn doel kunnen bereiken. Ik ben 10 kilo kwijt geraakt in 12 weken!"

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die eerste stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 

Bezoek sportschool Mrs.Sporty in Waregem voor individueel fitness en persoonlijke begeleiding bij het sporten. Bij Mrs.Sporty ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met de gratis Lidmaatschapstest.

Nieuws

 • Nieuwe Website!

  Vanaf heden hebben wij een nieuwe website. Neem gerust een kijkje, en laat on...

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Mrs.Sporty Waregem
Pand 257
8790 Waregem

0468 - 432039

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.